Jouw huis, jouw thuis!

Televisie en tijdschriften overspoelen ons met ideaalplaatjes van hoe een interieur er uit moet zien...We zien vaak dat mensen allerlei plaatjes bij elkaar zoeken en zo hun interieur helemaal tot in de puntjes stylen.

Het voldoet aan het ideaalplaatje, maar toch klopt het niet! Wat ontbreekt is de relatie met de persoon en vaak ook met de woning zelf. 

 

"Beauty begins the moment you decide to be yourself..."

-Coco Chanel

 

Vóórdat je besluit om één en ander aan te schaffen en je woonkamer een kleur te geven volgens de laatste trend, vraag jezelf dan eerst eens af:

 

-Wat is eigenlijk mijn woonsmaak; Welke kleur voelt voor jou het beste ongeacht de trend? Hou je van een lekkere plofbank of een minimalistische design? Ga je voor veel accessoires of hou je van 'stil'?

-wat is mijn levensstijl; Werk je veel thuis, dus zit je vaker aan de eettafel dan de zithoek? Waar heb je functioneel licht nodig en waar wil je sfeerverlichting? Krijg je regelmatig veel mensen over de vloer? Heb je een heel druk leven en daarom thuis meer rust nodig? Of kun je net wat meer energie gebruiken?

-hoe is mijn gezinssituatie; Woon je alleen, met een partner of heb je kinderen? Heb je meer opbergruimte nodig? Creatieve oplossingen voor je medebewoners?

 

En zo kun je een ellenlange lijst creëren om ervoor te zorgen dat jij je écht thuis voelt in jóuw huis!

Vind je dit best lastig en heb je hier hulp bij nodig? Ook voor interieuradvies kun je bij ons terecht.

 

Door goed te luisteren en zelfs even één te worden met jou, krijgen wij antwoorden op deze vragen en creëren en transformeren jouw ruimte tot een passend interieur dat voelt als thuiskomen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw interieur een andere, eigen beleving krijgt!

 

'Een goed advies begint met een goed gesprek' 

 

Een advies gesprek is altijd vrijblijvend.

Wij nemen graag samen met jou je wensen en mogelijkheden door.

Een (ander) kleurtje op de muur, de bank op een andere plek, extra accessoires voor meer gezelligheid of net wat meer/ andere verlichting in huis, dit kan allemaal al een enorm verschil maken.

Afhankelijk van je wensen kan een interieuradvies to go meestal al binnen 1 a 2 uur worden afgerond. Het is handig om voorafgaand aan de afspraak al wat vragen te verzamelen.

 

'Plan een afspraak met ons en maak van je huis een thuis'. 

 

Wij horen je graag!

 

Rob en Sophie

Pistache Design 

 

 

 

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Linda Christoffel (Monday, 05 February 2018 18:21)

  Hai Sophie en Rob,

  Leuk dat jullie een winkel beginnen in Enschede! Een tijdje geleden heb ik bij jullie 2 mooie Magis krukken gekocht. Ben er nog steeds erg blij mee!

  Ik zie dat jullie ook advies geven. Daar heb ik op zich belangstelling voor. Wel ben ik eerst benieuwd naar de kosten.

  Ik hoor graag van jullie!

 • #2

  Sophie (Monday, 05 February 2018 20:16)

  Hoi Linda,
  Bedankt voor je leuke bericht! Vind je het goed dat we verder via de email communiceren? Ik heb jouw email adres niet, dus zou je een berichtje willen sturen naar: info@pistachedesign.nl?
  Groeten,
  Sophie