De grens over met Pistache Design

De wekker gaat redelijk vroeg. Met ontploft haar (geldt niet voor Rob ;)) en een wazige blik schuifelen we in het donkere huis naar beneden. Onze poezen slalommen al mauwend om onze benen in de wetenschap dat ze de dag beginnen met een bakje overheerlijk vlees. Een bak koffie om écht wakker te worden en een plak bananenbrood voor de bodem. Douche pakken, aankleden en het lijstje nalopen. Zijn de flesjes water gevuld? Hebben we de adressenlijst?  Nog even ons ‘voer’ bij elkaar grabbelen, de poesjes een extra knuffel geven en de deur kan achter ons dicht getrokken worden. Het is nog donker als we de weg opgaan en ik zak een beetje onderuit. De dag voordat we een langere trip maken zijn we behoorlijk druk met voorbereiden en we hebben beiden onze taken; de bus aftanken en de logistiek mag Rob doen en voor de boodschappen zorgen en de catering mag ik doen.

We hebben afgelopen nacht ook nog eens heel slecht geslapen. We maakten ons zorgen om de bus die kuren vertoond, er beginnen steeds meer lampjes te branden. Uiteraard is Rob bij de garage geweest want je wilt geen toestanden als je flink wat kilometers gaat maken, maar de garagehouder kon er na het uitlezen van de boordcomputer even niets van maken.

Op goed geluk dus.

Dit zijn oprechte liefhebbers van design. Wat heerlijk om zoveel iconen in één ruimte te zien en om onze stoelen bij deze mensen achter te laten.

Allereerst gaan we zes toffe Italiaanse eetkamerstoelen afleveren in het Belgische Knokke, hierna is de bus weer leeg en kan ie gevuld worden met nieuwe aanwinsten! Altijd weer leuk om de mensen te ontmoeten waar je alleen maar digitaal contact mee hebt gehad. De adresgegevens leiden ons naar een bijzonder fraaie vila en we worden hartelijk welkom geheten door de vrouw des huizes. Ze laat ons zien waar de stoelen komen te staan en we kijken binnen onze ogen uit! Dit zijn oprechte liefhebbers van design. Wat heerlijk om zoveel iconen in één ruimte te zien en om onze stoelen bij deze mensen achter te laten.

De reis wordt vervolgt en we spreken onze trouwe vervoersmiddel bemoedigend toe opdat ze het nog honderden kilometers vol mag houden. Tussen de regenbuien en de zonnestralen door halen we fantastische one-of-a-kind vintage spullen op en na een rondje België, Brabant en Limburg en een stukje Duitsland rijden we volgeladen met veel vintage lekkers de oprit van ons eigen nestje weer op. We zijn trots op onze bus, she did it!!!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.