Algemene voorwaarden

Pistache Design Enschede

 

KvK: 60598131

 

Pistache Design verkoopt tweedehands en nieuwe designartikelen. In het geval van tweedehandse artikelen zal de koper daarom een verminderde conformiteit mogen verwachten dan ten opzichte van nieuwe meubels en producten en nadrukkelijk geen garantie krijgen met betrekking op tweedehands producten.

Het team van Pistache Design zal naar beste kunnen en voor zover de beschikbare informatie dat toelaat, mededelingen doen over de staat en het productieperiode van de producten. Al onze artikelen zijn zo duidelijk mogelijk beschreven en getoond.

 

Onze voorkeur gaat uit naar het ophalen van het door u bestelde/ gekochte artikel. Indien dit niet mogelijk is kunnen wij deze persoonlijk bezorgen binnen drie weken. Wij rijden routes door heel Nederland. De bezorgkosten zijn maximaal € 75,- per levering. Of u kunt zelf contact opnemen met een vervoersbedrijf. 

Kosten van het vervoeren zijn voor de koper.

Schade aan artikelen tijdens vervoer vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Pistache Design.

In het geval van een betrokken vervoersbedrijf leveren wij de artikelen af aan de door u gekozen vervoerder, mocht er tijdens het vervoer schade ontstaan aan de artikelen dan dient dit probleem opgelost te worden door het vervoersbedrijf en de koper.

Het artikel dient geheel te zijn betaald door de koper voordat het door de vervoerder kan worden opgehaald.

 

Tweedehandse producten kunnen niet geruild worden.

Eenmaal aanbetaald of geheel betaald is het niet mogelijk de aankoop ongedaan te maken.

Nieuwe producten kunnen binnen twee weken na aankoop geruild worden. Het nieuwe artikel dient in de originele verpakking en schadevrij te zijn en mag niet gebruikt zijn voordat u deze retourneert.

Na controle van het team van Pistache Design betalen wij u het bedrag terug.

 

Een artikel kan uiterlijk een dag gereserveerd worden. Langere tijd reserveren kan alleen wanneer er een (aan-) betaling is verricht. Wij reserveren een artikel op het moment dat er een betaling is gedaan, tot die tijd zijn wij vrij om de artikelen aan iemand anders te verkopen.

Deze betaling wordt niet geretourneerd indien u van gedachten veranderd.

Aangekochte artikelen dienen binnen een week te worden opgehaald, tenzij anders overlegd met het team van Pistache Design.

 

Om een artikel te reserveren vragen wij u te bellen met Pistache Design: 0655772203 of 0620531035