Normann Copenhagen is een Deens ontwerp bureau met de missie originele, uitbundig en in het oog springende

producten op een simpele en hedendaags design jasje te gieten die de tijd kan doorstaan.

Met andere woorden, de missie van Normann Copenhagen is het conventionele denken uit te dagen en het gewone buitengewoon te maken door groots en innovatief design. 

 

NB: DE PRODUCTEN ONDER BESCHREVEN ZIJN VOORRADIG EN HEBBEN GEEN LEVERTIJD.

WIL JE GRAAG ANDERE KLEUREN OF MATEN? VRAAG HET ONS;

WIJ KUNNEN ALLES VAN DIT MERK BESTELLEN MAAR DAN MAG JE EEN LEVERTIJD VERWACHTEN VAN ONG. TWEE WEKEN.


Bell Lamp
vanaf € 310,00
Ekko Plaid
vanaf € 135,00
Hi cushion
vanaf € 80,00
Line Cushion
vanaf € 73,75
Little Bird family
vanaf € 8,00
Obi Cup and Mug
vanaf € 9,25
Shelter tafellamp
vanaf € 215,00
Shore Bird serie
vanaf € 26,75
Tint plaid
vanaf € 100,00

Shelter tafellamp

De Normann Copenhagen Shelter Tafellamp is een ontwerp van Holmbäck Nordentoft. Shelter is een eenvoudige, karakteristieke lamp die een gezellig licht verspreidt via de witte binnenkant van de kap. De vorm heeft wel iets weg van een paddenstoel en dat geeft de lamp een vriendelijke uitstraling. De uitdaging van deze lamp was volgens de designers om een duidelijke verbinding te maken met een noodzakelijk kwaad, de kabel. Door gebruik te maken van een opening in de onderkant van de lamp met een messing detail, wordt iets noodzakelijks ineens iets moois. De Normann Copenhagen Shelter staat mooi op een bijzettafel of op een dressoir, maar kan ook dienen als nachtlampje. Verkrijgbaar in zwart en grijs.

€ 215,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Obi Cup and Mug

De Obi lijn van Normann Copenhagen is gemaakt van porselein met een siliconen ring, wat de hitte tegengaat en heerlijk zacht aanvoelt. Verkrijgbaar in drie maten en vier aardse kleuren:

Espresso Cup, Coffee Cup en de Tea Mug.

 

€ 9,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Dienblad, Force Tray Medium

Force is een reeks met gestroomlijnde dienbladen, ontworpen door designer Simon Legald. Hoogglans gepolijst roestvrij staal wordt krachtig gedrukt om het tot een sterk en elegant silhouet te krijgen. Het dienblad wordt uit slechts één stuk staal geperst, zodat het een mooie en samenhangende eenheid vormt.

Door de combinatie van het duurzame staal en het tijdloze design, word het Force dienblad een functioneel een esthetisch object dat jaren mee gaat.

Afmetingen:

Hoogte2 cm

Breedte52 cm

Diepte42 cm

€ 53,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Little Bird family

De Normann Copenhagen Little Bird is onderdeel van de kunstcollectie en een ontwerp van Jan Christian Delfs.

De schattige figuurtjes hebben een eenvoudig design en zijn zowel vertederend als erg geestig om te zien!

Ze zijn gemaakt van massief eikenhout en hebben een kleine snavel. De figuren zijn gebaseerd op de leden van de familie van de designer, Jan Christian Delfs.

Ieder lid heeft zijn eigen karaktertrek die op een subtiele manier is overgebracht in het design. 

De figuurtjes variëren in formaat van 3 cm tot 13.5 cm.

 

€ 8,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Shore Bird serie

De vogel Shorebird Normann Copenhagen is ontworpen door Sigurjón Pálsson. Deze karakteristieke houten kustvogel is gedraaid uit massief eiken en geïnspireerd door de wulp. De Shorebird serie van Normann Copenhagen bestaat uit drie verschillende kustvogels in meerdere kleuren. Naast de gelakte stalen poten en snavel, is de vorm van de Shorebird met veel zorg bepaald. Het is een ware collectable!

Zet meerdere Shorebirds in een groep in je interieur of een paartje van twee....

De Shorebirds worden vervaardigd uit massief eiken en zijn beschikbaar in drie maten:

small ( 11.5 cm lang en 7.5 cm hoog),

medium ( 15 cm lang en 11 cm hoog) en

large ( 22 cm lang en 14 cm hoog). 

€ 26,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Line Cushion

De Line kussens van Normann Copenhagen zijn een ontwerp van Britt Bonnesen. Het ontwerp is eenvoudig en stijlvol door zijn klassieke strepen. Iedere streep heeft een eigen patroon en kleur gemaakt van wol. In het ontwerp van Britt Bonnesen is de mix van strepen gevarieerd in subtiele kleurcombinaties die goed bij elkaar passen.

Door de verschillende stofsoorten in de Line kussens heeft ieder kussen zijn eigen expressie. Fijne structuren gecombineerd met ruwe structuren is het ontwerp een uniek samenspel van lijnen. Verkrijgbaar in de kleuren Orange, L.Grey, Turquoise.

Afmetingen:

40 x 60 cm

€ 73,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Hi cushion

€ 80,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ekko Plaid

Het Ekko plaid van Normann Copenhagen is ontworpen door het Noorse ontwerpers duo Günzler.Polmar bestaande uit Victoria Günzler en Sara Wright Polmar. Het heeft een stijlvol grafisch patroon van repetitieve cirkels en cilindrische vormen die elkaar overlappen en zijn verkrijgbaar in verschillende spannende kleurencombinaties. Het plaid is gemaakt van 100% wol uit Nieuw-Zeeland en is geschikt voor een late zomeravond in de tuin of op een koude winterdag met een goed boek :)

€ 135,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Tint plaid

De plaid Tint van Normann Copenhagen is ontworpen door Anne Lehmann. De prachtige Tint plaid is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse lamswol en heeft een eenvoudige en eigentijds design. Na het weefproces is de wol geborsteld, wat de Tint extra zacht en warm maakt. De primaire kleur van de plaid wordt verzacht door brede strepen van diverse lichtere en donkere tinten. De expressie van de Tint verandert afhankelijk van hoe je de plaid opvouwt.

Afmetingen

130 x 180 cm 

€ 100,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Bell Lamp

De Bell Hanglamp van Normann Copenhagen, ontworpen door Lund & Rudbeck, is écht Nordic Design! De expressie van Bell is robuust, de vorm eenvoudig! Bell is een hanglamp in een iconische klokvorm waarbij speciale aandacht is besteed aan de details. Waar normaal gesproken het snoer wordt geprobeerd weg te werken is deze bij de Bell echt "onderdeel van" geworden. 

Bell is bij ons verkrijgbaar in twee maten en twee kleurencombinaties. 

Afmetingen:

Small: diameter 35 x h. 37 cm.

Large: diameter 55 x h. 57 cm.

€ 310,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen