En weer door...!

De tijd is aangebroken dat de klus-kleren ritueel verbrand mogen worden!

Het sausen van de muren ( waanzinnig mooie hoge plafonds, maar oh oh wat een drama om te sausen als je hoogtevrees hebt...ja, we hebben hier beide last van!!), het boren van gaten voor o.a. ophangsystemen en verlichting, het plaatsen van een wand van het magazijn ( met dank aan zwager Wim!), bergen verpakkingsmateriaal naar de vuilstort brengen, het heen-en-weer gesjouw van en naar de bouwmarkt ( heb jij ook het gevoel dat we wat vergeten? Kak, ja hoor daar gáán we weer..) en het vechten tegen het bouwstof wat maar niet verdwijnen wilt, lijkt nu allemaal verleden tijd!! 

Nee, dit betekend niet dat we op onze lauweren mogen rusten, integendeel, we lijken zelfs nóg drukker met het inrichten van onze winkel , maar wat is het geweldig om al de 'cadeautjes' uit te pakken die keurig op tijd geleverd zijn door onze favoriete merken en leveranciers!

 

De uren tikken enthousiast weg en de dagen lijken nog nooit zo snel te zijn gegaan, gestaag komt onze deadline in zicht....

En tóch kan het ons niet snel genoeg gaan, we zijn zó benieuwd naar jullie reacties!!!

 

Rob en Sophie

 

 

Write a comment

Comments: 0