29. juni 2018
We mogen door klauteren naar het eerste kamertje boven en kunnen precies twee meter naar binnen lopen voordat we tegen een muur lopen van opgestapelde tafeltjes, beelden, schilderijen, glaswerk, stoelen...Help!
19. mei 2018
Voordat we aanbellen gluren we voorzichtig door het raam naar binnen. Het pand lijkt niet bewoond en het bord van de makelaar met 'verkocht' staat in de voortuin. Lees het hele verhaal...!
26. april 2018
Je hoort en leest bijna dagelijks over 'vintage interieurs' of 'retro stijl' en je staat er wellicht niet bij stil. Boeien...toch?!
05. april 2018
Ik nodig je graag uit....kom zitten en lees mijn verhaal. Je zult versteld staan...
10. maart 2018
Nog niemand...We nemen nog een kopje koffie...We hebben de pech dat het sinds tijden niet zo koud is geweest, de gevoelstemperatuur is -8 graden en niemand gaat voor zijn lol winkelen. 'Aan het eind van de dag hebben we één betalende klant gehad en lopen door de ijzige kou naar de bus om naar huis te gaan. We hebben in ieder geval het pin-apparaat een keer mogen gebruiken :)
25. februari 2018
Terwijl je dit leest voel ik je wenkbrauw al omhoog trekken, want wat moet je je hier nu bij voorstellen...? Wij willen het je graag uitleggen :-)
13. februari 2018
De tijd is aangebroken dat de klus-kleren ritueel verbrand mogen worden!
24. januari 2018
Televisie en tijdschriften overspoelen ons met ideaalplaatjes van hoe een interieur er uit moet zien...We zien vaak dat mensen allerlei plaatjes bij elkaar zoeken en zo hun interieur helemaal tot in de puntjes stylen. Het voldoet aan het ideaalplaatje, maar toch klopt het niet! Wat ontbreekt is de relatie met de persoon en vaak ook met de woning zelf.
18. januari 2018
Het zijn niet alleen de vintage design meubelen bij Pistache Design die over enkele weken in de winkel staan te lonken naar een nieuwe eigenaar, maar we zijn ook dealer van nieuwe hippe, tijdloze merken! Neem bijvoorbeeld Pols Potten.
16. januari 2018
Slik....tranen schieten ons spontaan in de ogen als we geconfronteerd worden met een veredelde krabpaal...!

Meer weergeven