05. October 2018
Het is niet eenvoudig om uniek vintage design te vinden, en we bezoeken heel wat plaatsen en landen. Dit maakt onze spullen nóg meer bijzonder. Er kleven verhalen en gevoel aan onze produkten. "Af en toe doet het zelfs een beetje pijn om afscheid te nemen van sommige stukken!”

30. August 2018
"De sleutel van je droomhuis heb je inmiddels ontvangen en nu wil je een droom- interieur creëren....wáár begin je?? Je kijkt regelmatig op je mood board en je wilt dit- met gevoel ontworpen kunstwerk- het liefst tot leven brengen."

20. July 2018
De intensieve arbeid achter een handgeknoopt vloerkleed. Lees het bijzondere verhaal van Arman uit Tabriz...

29. June 2018
We mogen door klauteren naar het eerste kamertje boven en kunnen precies twee meter naar binnen lopen voordat we tegen een muur lopen van opgestapelde tafeltjes, beelden, schilderijen, glaswerk, stoelen...Help!

19. May 2018
Voordat we aanbellen gluren we voorzichtig door het raam naar binnen. Het pand lijkt niet bewoond en het bord van de makelaar met 'verkocht' staat in de voortuin. Lees het hele verhaal...!

26. April 2018
Je hoort en leest bijna dagelijks over 'vintage interieurs' of 'retro stijl' en je staat er wellicht niet bij stil. Boeien...toch?!

05. April 2018
Ik nodig je graag uit....kom zitten en lees mijn verhaal. Je zult versteld staan...

10. March 2018
Nog niemand...We nemen nog een kopje koffie...We hebben de pech dat het sinds tijden niet zo koud is geweest, de gevoelstemperatuur is -8 graden en niemand gaat voor zijn lol winkelen. 'Aan het eind van de dag hebben we één betalende klant gehad en lopen door de ijzige kou naar de bus om naar huis te gaan. We hebben in ieder geval het pin-apparaat een keer mogen gebruiken :)

25. February 2018
Terwijl je dit leest voel ik je wenkbrauw al omhoog trekken, want wat moet je je hier nu bij voorstellen...? Wij willen het je graag uitleggen :-)

13. February 2018
De tijd is aangebroken dat de klus-kleren ritueel verbrand mogen worden!

Show more