Eindelijk De Sleutel en nu...?


De sleutel van je droomhuis heb je inmiddels ontvangen en nu wil je een droom- interieur creëren....maar wáár begin je?? Je kijkt regelmatig op je mood board en je wilt dit- met gevoel ontworpen kunstwerk- het liefst tot leven brengen.

De rustige kleuren voor de muur die je lang voor de oplevering al uitgezocht had zijn al aangebracht, de zorgvuldig uitgezochte keuken is geplaatst, het sanitair van de badkamer staat en hangt op zijn plek, de vloer is gelegd. 

Je wilt het rustig houden in je interieur, maar het mag wel karakter krijgen. Het moet vooral niet te klinisch worden.

 

De basis voor een droominterieur is een vloerkleed!

Elk huis verdient minimaal één karaktervol vloerkleed!

Als ik je vraag om aan een vloerkleed te denken, waar zie je hem liggen?

Precies, in de woonruimte, toch?! Maar denk eens buiten de kaders;

Je kan een kleed in élke ruimte gebruiken!

Een kleurrijke loper in de ton-sur-ton keuken bijvoorbeeld is een ware rage aan het worden! Leg eens zo'n prachtig langwerpig kunstwerk tussen je aanrecht en het kook-eiland en aanschouw de magie!

Proef de luxe met een handgeknoopt kleed in je badkamer, voel de warmte wanneer je met je blote voeten uit bed stapt op een warm gekleurd tapijt en wees welkom in jouw thuis met een Oosters kunstwerk in je hal.

 

De vintage vloerkleden van Pistache Design zijn een goede investering! Elk kleed wat wij verkopen is gegarandeerd vintage, wat wil zeggen dat een kleed minimaal 30 jaar oud is, 100% wol en handgeknoopt. Elk kleed heeft zijn eigen paspoort waar de oorsprong in vermeld staat, de leeftijd, de afmeting en is tevens het echtheidscertificaat.


Write a comment

Comments: 1
  • #1

    susan (Friday, 31 August 2018 12:53)

    Inderdaad een goede basis zo'n kleed!! Dank :)